Min lilla ulltuss

Inte världens bästa bild men här är min lilla ulltuss. Så underbar och så fin! Det är synd att färgen inte är godkänd, han är kanel färgad, för han skulle passa som utställnings kanin.
Har dock inte kommit fram till vad han ska heta än....
 
 

Detta med svårt att välja...

Min kanin kommer ju hem imorgon. Han är en kanelfärgad lejonhuvad kanin och sååå söt! Har funderat jätte länge på vad jag ska döpa honom till och just nu är det dom här namnen jag försöker välja mellan:

Elliot

Melker

Melvin

Dante

Vilgot

Nickolaj

Castello


Men jag tror nog att jag vet vad han ska heta när han har kommit hem :)

 


Golden Times

Jag skulle ju egentligen vända på dygnet, meeen det gick inte så jätte bra haha... Får väl sova en stund lite senare.. Idag ska Kaoz till min pappa och vara där tills imorgon för jag ska jobba natt på Golden Times. Jag börjar runt 18.00 och slutar runt 05.00... Jag kommer vara sååååå trött.. Menmen, Det är ju extra pengar :)

Namnhjälp!

Behöver lite namn hjälp! Det är så att jag får hem världens finaste lejonhuvade kanin på söndag och jag kommer verkligen inte på något bra namn.. Jag har funderat på Elliot eller Melker, tycker dom namnen är så söta. 
Har ni några förslag på bra namn? :)
Bilder kommer på måndag.
 
Edit: Det är en hane förresten :)

Torsdag

Glömde helt bort att blogga igår så jag skriver nu vad vi gjorde då.
Det började med att älskling skulle till jobbet och när han hade åkt så tänkte jag att jag skulle överraska honom. Så runt halv tre tog jag och Kaoz en promenad ner till näset (Kaoz åkte var jätte duktig att gå men självklart så fick han inte gå hela biten. Han var även duktig och säga till när han ville upp :)). Klockan tio i tre var vi framme och han såg väldigt förvånad ut när han såg oss, haha, men han blev glad att vi kom dit. Efter det kom mina mostrar dit för dom skulle fika så vi följde med dom och fikade och Kaoz låg och sov i mitt knä under tiden. Sen spelade älskling och min kusin (som är sju år) mini golf och jag följde med för att skriva poängen. Jag märkte också att jag har en väldigt buig hund. varje gång någon slog en boll så försökte han springa efter och ta den haha, han är så söt mitt lilla monster <3 Har tyvärr inga bilder från gårdagen så ni får en bild på en trött hund ist. :)
 

Dåligt väder..

Idag har jag en väldigt trött liten grabb.. Tror att det kan bero på det dåliga vädret, det regnar och regnar och vill inte sluta.. Jag som hade tänkt att åka in till stan sen med Kaoz och gå på karlskogafesten, en av mina gamla klasskompisar ska spela.. Men vi får se hur det blir!
Annars är det inte så mycket planerat idag.. 
 
 

Grattis morfar

Idag fyller min morfar år så runt halv fyra ska vi ut till stugan och fira honom och så får hundarna bada, dock inte Kaoz han är rädd för vatten.. Innan vi åker till stugan så ska vi till hundgården så dom får busa lite. Det är så fint väder idag så försöker va ute så mycket som möjligt. Kommer antagligen ha en trött hund ikväll :)
 
Här är en bild på Kaoz och hans bästa vänner :)
 
 

Liten blogg paus

Har haft en liten blogg paus denna vecka, mina släktingar från danmark och färöarna har varit här.. Men från och med imorgon kommer jag börja blogga som vanligt igen :)
Måste bara skriva att jag var iväg och vägde Kaoz idag och han vägde 1.2 kg.. Min lill kille börjar bli stor :)

Örebro

Usch.. Idag är det inget roligt väder ute, ser ut som det ska regna när som helst.. Kan det vara därför jag har så ont i huvudet kanske?
Idag blir det en tripp till örebro för att hitta kläder som jag kan ha på mig imorgon. Hoppas bara att det är bättre väder imorgon...

Hjälp

Varför kan jag inte byta miniatyrbilden? (den personliga bilden som visas när man kommenterar någon annans blogg eller svarar på någon kommentar) Jag har försökt och byta i flera dagar nu men den byter bara tillbaka till bilden som var innan.. Någon som vet varför?

Slappar dag

Idag blir det en lugn dag. Min älskling har feber och Kaoz ligger och sover just nu. Funderar på att gå ut och busa lite med Kaoz när han har vaknat till.
Senare idag ska vi till stugan och fixa lite till midsommar och busa med hundarna, resten av dagen tar jag som den kommer.
 
 

Jobbigt..

Det har varit en jobbig helg med massa tårar och idag tog jag beslutet att min älskade råtta skulle få somna in.. Det är tur att man har andra djur vid sånna här tillfällen. Det märks så väl på Kaoz att han vet om när man är ledsen, han vill inte lämna ens sida tills man är glad igen. Mitt lilla hjärta <3
 
Imorgon tar vi nog och åker ut till stugan en stund med hundarna för att få tänka på lite annat och leka med hundarna.

Farväl min vän

Det gör otroligt ont i mig.. Men du har det så mycket bättre nu. Jag fick 10 månader med dig och det var dom bästa!
Farväl fina Peanut <3
 

ingen bloggning under helgen

Jag kommer inte blogga något under helgen.. Va till vet idag med en utav mina råttor för han har fått snedskalle och blir det inte bättre av medicinen så måste han avlivas så jag har verkligen ingen ork just nu.. 
 
Min fina fina Peanut, bli bättre <3
 

Bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Kaoz bloggar

 
Hej alla glada! Nu är det äntligen MIN tur att blogga på MIN blogg. 
Idag har inte matte någon bra dag.. Hon vaknade inatt och hade jätte ont i armen och hon har fortfarande ont så idag är jag gammelmattes tills husse kommer hem, fast när jag är trött så är det mysigt att komma till matte och sova en stund, helst ska jag sova på matte för det är skönast!
Matte brukar kalla mig för monster ibland, jag förstår inte varför? Jag tycker ju bara det är kul att bita på hennes händer och det är inte mitt fel om det gör ont! Jag tror bara det är hon som är klen... 
Matte tror att hon kan få mig att komma till henne när hon ropar på mig, men hon har så fel! Det är ju mycket roligare att springa åt något annat håll och inte lyssna på vad hon säger. Ibland brukar jag vara så busig att jag springer fram till henne när hon ropar, men så fort hon försöker klappa mig eller lyfta upp mig så springer jag iväg, haha det är så kul!kaoz
Nu ska jag krypa upp hos matte een stund och sova för det här med att skriva blogg var jätte jobbigt!
 
 

Mys

Måste bara lägga ut denna underbart söta bilden på min syster dotter och Kaoz. 
 

Väska

Tänkte visa en väska som jag köpt till Kaoz för ett par veckor sen. Det är en transportväska från ÖB men han använder den som sovplats också. Kaoz verkligen älskar den och trivs jätte bra i den. Jag har lagt in en filt från ÖB och min sjal som Kaoz har tagit över så att det ska bli lite mjukt och skönt och där brukar han bädda ner sig när han är trött. Jag tycker att väskan är jätte bra och det är jätte smidigt att ha med honom till folk nu när jag har väskan. Dessutom är den riktigt fin :)
 
 
 

.

Tryck här och registrera dig för att på ett enkelt sätt få mer besökare till din blogg. Det är helt gratis :)

Onsdag

Idag är det inget planerat. Ska kanske till örebro en sväng sen och köpa nya kläder. Jag fick ett presentkort på marieberg plus massa pengar i studentpresent så något får jag nog med mig hem om jag hittar något. :) Om det inte blir att åka in till örebro så blir det nog att åka till hundrastgården en stund på eftermiddagen så hundarna får springa av sig lite.
 
 

Lunedet

 
Här kommer några bilder från när vi var ute i lunedet med hundarna. Dom hade jätte kul och sprang runt och lekte jätte mycket och bara njöt i det fina vädret. När vi kom hem hade jag en väldigt trött hund som sov ett par timmar, han hade ju bara sovit i cirka 45 minuter medans vi åt så han var verkligen jätte trött, men nu är det fart i honom igen.
 
 

Godmorgon

Ändast jag som är uppe nu.. Mina hjärtan ligger och sover som stockar fortfarande, men funderar på att ta och väcka dom så att älsklingen tar ut Kaoz på morgon kissen så jag kan börja med frukost till oss. Blev jätte fint väder idag och eftersom jag är arbetslös så tänkte vi åka till lunedet för mys och bus med hundarna. Kommer bli en toppen dag och jag kommer nog ha med mig en trött liten valp hem. ;)
 
Jag och mitt stora hjärta <3
 
Min lilla syster och Kaoz <3

Sömntuta

Just nu ligger Kaoz och sover bredvid mig i sängen, funderar på att lägga mig jag också för imorgon ska vi ut till lunedet och ha en mys och bus dag. Ska försöka ta så många bilder jag kan.

Kaoz

Namn: Kaoz
Kön: Hane
Ras: Chihuahua, Prazsky Krysarik, Japanese Chin
Färg: Svart med lite vitt
Född: 1/3 2013
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0